''Dan gaat Feyenoord heel veel plezier aan hem beleven''

''Dan gaat Feyenoord heel veel plezier aan hem beleven''

Lucas Pratto is aangetrokken door Feyenoord om Dick Advocaat te voorzien van extra mogelijkheden in de punt van de aanval. De verwachtingen van 'De Beer' zijn door alle verhalen in de media hooggespannen, maar journalist Remi Lehmann nuanceert het beeld rondom de 32-jarige spits.

"River Plate had hem eigenlijk niet meer nodig", vertelt Lehmann, die groot fan is van River Plate. "Feyenoord neemt een grote gok. In 2019 raakte hij geblesseerd en daarna heeft hij nooit meer zijn oude niveau gehaald.'' Pratto is wel belangrijk als aanspeelpunt. ''Ook al maakt hij zelf geen goals, dan heeft de rest van de Feyenoord-aanval wel baat bij hem.''

"Hij is uit vorm", vervolgt Lehmann in gesprek met de NOS. "River Plate heeft een heel goede aanval, dus hij stond ook op een zijspoor. De laatste maanden kwam hij bijna alleen als invaller in actie en scoorde hij nauwelijks. Als hij de vorm van twee jaar geleden weer vindt, gaat Feyenoord heel veel plezier aan hem beleven. Maar als ze denken dat hij er 20 of 15 in gaat schieten, dan is dat wat te optimistisch."

Lees meer over
Dick Advocaat Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties