'Morgen medische keuring Pratto bij Feyenoord'

'Morgen medische keuring Pratto bij Feyenoord'

Lucas Pratto komt vandaag aan in Nederland om zijn huurtransfer naar Feyenoord af te ronden. De medische keuring staat voor morgen op het programma, zo meldt Feyenoord-watcher Mikos Gouka. De Rotterdammers nemen de Argentijn tijdelijk over en hebben een optie tot koop bedongen.

Argentijnse journalist Ignacio Ostertag liet gisteren al weten dat Pratto nagenoeg fit is. "Deze gast, het is een gevechtstank. Ik denk dat hij een versterking is voor Feyenoord. De Eredivisie is ook niet te vergelijken met de Argentijnse competitie. Ik kan niet verzekeren dat het doelpunten gaat regenen, maar de verdedigers uit de Eredivisie hebben het vaak lastig met ervaren topspelers. Wacht maar af."

"Ik denk dat Sinisterra en Berghuis hem perfect zullen bedienen'', vervolgt de journalist en supporter van Feyenoord in gesprek met VoetbalPrimeur. ''Hij zal geen zeven spelers voorbij dribbelen zoals Messi of Maradona. Hij is meer te vergelijken met Batistuta, of een mix van Peter van Vossen en Graziano Pellè."

Lees meer over
Steven Berghuis Luis Sinisterra Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties