'Morgen medische keuring Pratto bij Feyenoord'

woensdag 30 december 2020 14:28 54.400 keer bekeken 353 reacties Pro Shots

Lucas Pratto komt vandaag aan in Nederland om zijn huurtransfer naar Feyenoord af te ronden. De medische keuring staat voor morgen op het programma, zo meldt Feyenoord-watcher Mikos Gouka. De Rotterdammers nemen de Argentijn tijdelijk over en hebben een optie tot koop bedongen.

Argentijnse journalist Ignacio Ostertag liet gisteren al weten dat Pratto nagenoeg fit is. "Deze gast, het is een gevechtstank. Ik denk dat hij een versterking is voor Feyenoord. De Eredivisie is ook niet te vergelijken met de Argentijnse competitie. Ik kan niet verzekeren dat het doelpunten gaat regenen, maar de verdedigers uit de Eredivisie hebben het vaak lastig met ervaren topspelers. Wacht maar af."

"Ik denk dat Sinisterra en Berghuis hem perfect zullen bedienen'', vervolgt de journalist en supporter van Feyenoord in gesprek met VoetbalPrimeur. ''Hij zal geen zeven spelers voorbij dribbelen zoals Messi of Maradona. Hij is meer te vergelijken met Batistuta, of een mix van Peter van Vossen en Graziano Pellè."

Gerelateerd nieuws
353 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 115 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74857 leden - Op dit moment zijn 97 mensen actief, waarvan 39 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved