Feyenoord kijkt naar winterse versterking: ''Dat moet ook''

Feyenoord kijkt naar winterse versterking: ''Dat moet ook''

Al het hele seizoen moet trainer Dick Advocaat het door blessures doen met een erg krappe selectie. Deze week konden ook João Teixeira, Orkun Kökcü en Steven Berghuis aan het lijstje afwezigen worden toegevoegd. Op de persconferentie na afloop van Vitesse - Feyenoord bevestigt Advocaat dat de club op de achtergrond bezig is zich in de winter te versterken.

"Ze zijn wel bezig om te kijken of we iets kunnen creëren", bevestigt Advocaat. "Dat moet ook. Als je ziet dat er weer twee of drie spelers maanden eruit zijn, wordt het toch een moeilijk verhaal als we niks doen. Dat zal Feyenoord toch ook wel begrijpen. We kunnen wel iedere wedstrijd worstelen, maar ze zullen moeten begrijpen dat als een aantal spelers wegvalt door blessures, ze iets moeten doen."

Als Feyenoord inderdaad iemand aantrekt, zal dit op huurbasis zijn. "Zoals we in de zomer ook gedaan hebben", doelt Advocaat op de huur van Uros Spajic.

Lees meer over
Steven Berghuis Vitesse Dick Advocaat João Teixeira Uros Spajic
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties