Linssen: ''In de warming-up schoot ik alles binnen''

Linssen: ''In de warming-up schoot ik alles binnen''

Ook tegen Vitesse wist Bryan Linssen het net niet te vinden. De linkeraanvaller kreeg zeker de kansen, maar zag oud-ploeggenoot Pasveer meerdere malen in de weg liggen. "Ik kreeg gisteren nog een mooie kerstkaart van hem, maar die scheur ik ook door", lacht hij na afloop.

"Het is zeer vervelend", zegt Linssen tegenover FOX Sports over zijn doelpuntendroogte. "Het valt net niet mijn kant op als ik zo'n kans krijg. Dat is verschrikkelijk. In de warming-up schoot ik alles binnen, maar in de wedstrijd weer niet. De tweede helft was prima. We hebben heel veel kansen gecreëerd, maar Pasveer stond steeds in de weg of hij ging over of naast. Het is zuur, het was een onnodige nederlaag."

Bij Linssen wordt vaak de vergelijking gemaakt met vorig seizoen. Toen scoorde hij namens Vitesse veertien keer, terwijl hij nu na achttien wedstrijden pas op één treffer staat. "Ik heb vorig jaar ook kansen gemist, maar nu worden ze wat meer uitgelicht, omdat ik andere kansen niet maak. Ik moet ze weer gaan maken. Daar was ik vandaag graag weer mee begonnen, maar ik kom wel dichterbij. Er waren een paar wedstrijden waarin ik niet eens de kans kreeg. Nu stond ik er gelukkig wel weer en hoop ik ze woensdag wel binnen te schieten."

Lees meer over
Vitesse Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties