Fer: ''We hadden minimaal een punt verdiend''

Fer: ''We hadden minimaal een punt verdiend''

Feyenoord is er zondagmiddag ondanks de vele kansen niet in geslaagd gelijk te maken tegen Vitesse. De wedstrijd eindigde daardoor in een 1-0 nederlaag. Leroy Fer noemt de nederlaag na afloop onverdiend en onnodig.

"Op basis van de tweede helft hebben we minimaal een punt verdiend", zegt Fer in gesprek met FOX Sports. "Genoeg kansen gecreëerd, maar we leggen hem er niet in. Ik denk dat we niet veel hebben weggegeven en de tweede helft hebben we vijf, zes 100% kansen gecreëerd. We hadden er zeker meer moeten maken."

Feyenoord begon in Arnhem in een 5-3-2-formatie. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik vond dat het redelijk stond. We gaven één kans weg, dat was slordig. Daaruit scoren zij. Over de hele wedstrijd hadden we minimaal een punt verdiend." Fer spreekt dan ook van een onnodige nederlaag. "Zeker onnodig. We hadden twee ballen op de lat en genoeg kansen die je gewoon moet afmaken."

Zelf stond hij sinds zijn hamstringblessure voor het eerst weer in de basis. Na zestig minuten was hij op en werd hij gewisseld. "Ik had geen last, maar er zat niet meer in. Ik had dat ook zelf aangegeven. Ik heb een uurtje gespeeld vandaag, nu hopen op meer."

Lees meer over
Vitesse Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties