Grueter reageert: ''Zo kan een interview verlopen''

Grueter reageert: ''Zo kan een interview verlopen''

Dick Advocaat was na afloop van de wedstrijd tegen VVV-Venlo zondagmiddag niet gediend van de vragen van NOS-verslaggever Jeroen Grueter. In een interview bleef hij tegen de trainer van Feyenoord doorvragen over het gebrek aan doelpunten bij Feyenoord, waarna Advocaat hem geïrriteerd vroeg wat hij met die vragen nu eigenlijk wilde bereiken.

"Uiteindelijk is het gewoon een spel", reageerde Grueter een dag later in de NOS Voetbalpodcast. "Er waren ook helemaal geen hard feelings na afloop. It's all in the game: zo kan een interview verlopen. Ik constateer een aantal dingen en vind een aantal dingen en Dick gaat voor zijn ploeg staan en heeft geen zin meer in dat chagrijn eromheen. Die heeft eindelijk weer een keer gewonnen na vijf wedstrijden vol tegenslagen en ellende. Die neemt het gewoon op voor zijn spelers. Dan krijg je dit."

Ondanks dat Advocaat het er niet mee eens was, blijft Grueter wel achter zijn standpunt staan. "We moeten niet doen alsof Feyenoord een dijk van een wedstrijd speelde. Ze speelden aardig, maar als je kijkt naar het aantal kansen dat ze hebben gecreëerd, dat kunnen we makkelijk op één hand tellen. Je ziet ook hoe de doelpunten tot stand komen: dat zijn afstandsschoten. Feyenoord speelt gewoon heel weinig uit. Ik heb dat even in een wat groter perspectief geplaatst. Eigenlijk zijn die cijfers wel behoorlijk onthutsend: het laatste velddoelpunt gemaakt door een aanvaller dateerde van 1 november. Dat is zes weken geleden."

[readmore=56055]

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties