Fer na rentree: ''Lekker om zo terug te komen''

Fer na rentree: ''Lekker om zo terug te komen''

Naast de 0-3 overwinning was er voor Feyenoord meer goed nieuws in de wedstrijd tegen VVV-Venlo. Na zijn hamstringblessure maakte Leroy Fer voor het eerst weer minuten. "Na negen weken blessureleed is het lekker om zo terug te komen", zei hij na afloop. "Drie punten, een 0-3 overwinning. Helemaal goed."

De afwezigheid van Fer duurde langer dan bij de gemiddelde hamstringblessure. "Het zat hoog in mijn hamstring en het was best een grote scheur, dus vandaar dat het lang duurde", legde hij uit aan FOX Sports. "We dachten dat het nog iets langer zou duren, maar ik ben eerder teruggekomen. Je wil altijd pushen en zo snel mogelijk op het veld staan, maar je moet wel zo fit mogelijk terugkomen. Dit was het moment."

Vanaf de kant zag Fer zijn teamgenoten de afgelopen weken erg wisselvallig presteren. "Als je van de zijkant moet kijken is het extra frustrerend, maar ik ben nu blij dat ik er weer bij ben en dat we deze week konden afsluiten met een goede overwinning. De trainer heeft me rustig gebracht en gewacht tot we een goede voorsprong hadden. Ik denk dat dat volgende week ook zo gaat zijn. Nu rustig aan doen om in januari weer topfit te zijn."

Lees meer over
Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties