Stelling: Arne Slot is de ideale opvolger van Dick Advocaat

Stelling: Arne Slot is de ideale opvolger van Dick Advocaat

Arne Slot lijkt de nieuwe trainer van Feyenoord te gaan worden. Eind vorige week lekten de gesprekken tussen hem en de club uit, waarna zijn club AZ hem per direct wegstuurde en zo de weg vrij kwam voor een overstap naar Rotterdam. Daar zal hij waarschijnlijk de komende zomer vertrekkende Dick Advocaat gaan opvolgen.

De keuze voor Slot kwam enigszins als een verrassing, waar de namen van Henk Fraser, Dirk Kuyt, Jon Dahl Tomasson en Wim Jonk vaker vielen. Met Slot kiest Feyenoord voor een trainer zonder heel veel ervaring, maar wel een die anderhalf jaar lang goed presteerde met AZ. Eerder was hij assistent-trainer bij de Alkmaarders en bij Cambuur en trainde hij de jeugd van PEC Zwolle. In de NOS Voetbalpodcast werd maandag gesteld dat Feyenoord 'de meest getalenteerde trainer van Nederland' binnenhaalt.

[poll=409]

Wel Slot, geen Kuyt
Toen nog niet duidelijk was dat Advocaat zou stoppen, lieten bezoekers van FR12 weten of zij vonden dat de belofte dat Dirk Kuyt hoofdtrainer van Feyenoord zou worden, moest worden ingelost. Van de ruim elfduizend stemmen vond liefst 80,8% van niet. Zij zullen wellicht blijer zijn met de aanstelling van Arne Slot. 19,2% van de stemmende bezoekers had Kuyt wel graag komend seizoen voor de groep gezien.

Lees meer over
Dirk Kuyt Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties