Toornstra: ''We waren heel ongeduldig''

Toornstra: ''We waren heel ongeduldig''

Feyenoord heeft zondagmiddag opnieuw niet weten te winnen. Tegen tien man van Heracles kwam het niet tot scoren. Jens Toornstra spreekt na afloop tegenover FOX Sports van een 'heel frustrerende wedstrijd'.

"We waren heel slordig, echt heel veel balverlies", zag Toornstra. "Als je tegen tien man speelt, moet je van kant wisselen en vind je vanzelf wel een gaatje om doorheen te spelen. We waren heel ongeduldig en in de eerste helft hebben we helemaal niks gecreëerd." Waar Toornstra spreekt van te weinig geduld, leek het baltempo juist erg laag te liggen. Volgens de middenvelder wilde de ploeg echter te snel de oplossing naar voren vinden. "We moeten juist meer geduld hebben, terug naar de andere kant, misschien nog een keer terug. Dan krijg je ruimte voor voorzetten en loopacties. Dat hebben we niet gedaan, dus dat was heel frustrerend."

Met de wedstrijd van afgelopen donderdag had het niks te maken, verzekert Toornstra. "Niet per se, dit was gewoon een nieuwe wedstrijd. We wilden het goed doen. De uitslagen van gisteren (nederlagen van Ajax en Vitesse, red.) waren gunstig voor ons, maar dan moet je zelf ook drie punten halen om erbij te komen." Feyenoord moet zich nu herpakken en gaan richten op de belangrijke Europa League-wedstrijd tegen Wolfsberger AC. "Donderdag is een nieuwe wedstrijd met nieuwe belangen. Iedereen weet wat er op het spel staat. Ik hoop dat we er dan gewoon staan."

Lees meer over
Jens Toornstra Vitesse ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties