Malacia ook zondag inzetbaar: ''Blij dat ik er weer sta''

Malacia ook zondag inzetbaar: ''Blij dat ik er weer sta''

Tyrell Malacia baalt net als iedereen van de 0-2 nederlaag tegen Dinamo Zagreb. Dat Feyenoord overwintering nog altijd in eigen hand heeft, maakt daarin weinig verschil. "Het gaat om dit moment en het is zuur dat je deze verliest", zei hij op de persconferentie na de wedstrijd.

"We moeten sowieso naar onszelf kijken", ging hij verder over de nederlaag. "We hebben niet alles gebracht wat we moesten brengen in deze wedstrijd. Dat is zeker zonde. We missen veel spelers. Dat mag geen excuus zijn, maar het zijn zware weken. Ik denk dat we dit heel snel achter ons moeten laten. Op naar zondag."

Malacia bevestigde dat hij er die wedstrijd ook weer bij zal zijn. De linksback was enkele weken afwezig door een blessure en stond tegen Dinamo voor het eerst weer op het veld. "Ik voel me goed en ben blij dat ik weer op het veld kan staan. Ik ben er even uit geweest, dan is het weer wedstrijdritme oppakken. Ik denk dat ik het goed heb gedaan en ik ben blij dat ik er weer sta."

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties