Sinisterra 12 december terugverwacht; WAC komt te vroeg

Sinisterra 12 december terugverwacht; WAC komt te vroeg

Luis Sinisterra is vanaf 12 december weer inzetbaar voor Feyenoord. Dat meldt clubwatcher Mikos Gouka. Daarmee komt de belangrijke Europa League-ontknoping tegen Wolfsberger AC van 10 december net twee dagen te vroeg.

Sinisterra traint alweer een tijd volledig mee, maar de medische staf wilde het risico nog niet nemen. ''We moeten met Sinisterra niet forceren in het laatste Europa League-duel'', vertelt Advocaat in het Algemeen Dagblad. ''Die jongen is toch al snel terug, normaal staat er toch twaalf maanden voor. Hij mag vanaf 12 december van de medische staf weer op de bank zitten bij een wedstrijd van Feyenoord.''

''Vooropgesteld, ik ben niet de baas hier bij Feyenoord als het over medische zaken gaat. We volgen de lijn van de orthopeed die is aangegeven. Als je het risico neemt om hem toch op te stellen en er gebeurt wat, ga je jezelf een flink verwijt maken.'' Door een zware kruisbandblessure was de Colombiaan al sinds februari uit de roulatie.

Lees meer over
Luis Sinisterra Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties