Narsingh: ''Je hebt me bijna niet gezien denk ik''

Narsingh: ''Je hebt me bijna niet gezien denk ik''

Luciano Narsingh kreeg tegen Dinamo Zagreb weer eens de kans in de basis, maar ook hij speelde - net als eigenlijk iedereen - een slechte wedstrijd. Ook hij wist weinig kansen te creëren en werd niet gevaarlijk in de buurt van het doel van de tegenstander. Na afloop is hij dan ook kritisch op zichzelf.

"In de eerste helft creëren we niks, zij eigenlijk ook niet", begint Narsingh na de wedstrijd tegenover RTL 7. "In de laatste minuut geven we een penalty weg, dan is het 1-0 voor hun en vanaf dan loop je achter de feiten aan." Ook na rust zat er weinig verbetering in het spel van de Rotterdammers. "Dat was ook te weinig. Pas rond de zeventigste minuut hadden we onze eerste kans. Dat is niet goed genoeg."

Narsingh baalt ook van zijn eigen optreden. "Ik kwam te weinig in het spel voor, heb mezelf niet kunnen laten zien door individuele acties of door assists te leveren. Het was veel te weinig. Je hebt me bijna niet gezien, denk ik." Dat terwijl de aanvaller met een goed gevoel de wedstrijd inging. "Na lange tijd mocht ik weer beginnen. Iets waarvoor ik leef en hard werk. Als je dan zo'n wedstrijd speelt, is dat gewoon kut."

Feyenoord heeft overwintering nog wel altijd in eigen hand. Daarvoor moet het de volgende wedstrijd winnen van Wolfsberger AC. "Daar hebben we heel veel vertrouwen in. We hebben genoeg wedstrijden laten zien dat we wel gewoon goed voetbal kunnen spelen en wel kansen kunnen creëren. Deze wedstrijd was kut, maar dit moeten we vergeten."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties