Berghuis: ''Het is natuurlijk nog geen denderende campagne''

Berghuis: ''Het is natuurlijk nog geen denderende campagne''

Feyenoord was in eigen huis machteloos tegen Dinamo Zagreb. Met opnieuw veel ontbrekende spelers verloor de ploeg met 0-2. Voor de camera van FOX Sports maakte aanvoerder Steven Berghuis na afloop een moedeloze indruk.

"We missen natuurlijk ongelofelijk veel spelers", is de eerste reactie van Berghuis. "De grootste kwaliteit die je kunt hebben als speler is je beschikbaarheid. We missen er wel heel erg veel." Dat is volgens Berghuis ook de reden dat Feyenoord zo moeizaam voetbalt. "Het is gewoon enorm zonde en zo kan je als team ook geen stappen vooruit maken. Het enige dat we kunnen doen is hard blijven werken en in onszelf blijven investeren."

Ondanks de nederlaag is Feyenoord bij winst op Wolfsberger AC volgende week alsnog zeker van een plek in de knock-outfase. "Dat is het positieve van deze avond, we hebben alles nog in eigen hand. Moet je nagaan." Met dat laatste doelt Berghuis op de sterkte van de poule. "Het is natuurlijk nog geen denderende campagne. Met de kwaliteiten die wij in onze ploeg hebben mag je tegen dit soort tegenstanders meer verwachten."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties