Wehrmann: ''De groep is wel met me bezig geweest''

zondag 29 november 2020 16:55 46.160 keer bekeken 83 reacties Pro Shots

Jordy Wehrmann gold als een van de weinige lichtpuntjes in de wedstrijd tegen FC Utrecht. De middenvelder maakte zijn basisdebuut en speelde een goede wedstrijd. Op de complimenten van FOX Sports reageerde hij bescheiden.

"Ik vind dat we als team keihard hebben gestreden voor een resultaat", begon Wehrmann. "Je bent met elkaar bezig, of de een nou beter speelt dan de ander maakt niet uit. Het was een lastige wedstrijd, dan gaat het soms wat stroever." 

Door blessures van Leroy Fer en Jens Toornstra begon Wehrmann als nummer zes. "Het is een positie waar ik in de jeugd vaak heb gespeeld. De laatste jaren wel iets vaker als acht, met de punt naar voren, als box-to-box-middenvelder. Maar in het verleden heb ik ook vaak op deze positie gespeeld. Ik voel me er goed bij."

Met name Nick Marsman en Mark Diemers hielpen Wehrmann zich goed voor te bereiden op zijn basisdebuut, zo vertelt hij. "De groep is wel met me bezig geweest. Nick, Mark, zij namen me daarin mee en gaven me vertrouwen. De trainer heeft me succes gewenst en wat kleine instructies gegeven."

"Ik ben gretig", zegt Wehrmann tot slot. "Dit is de club waar ik al vijftien jaar speel. Dit jaar zie ik toch als mijn debuut: mijn officiële debuut, Europees debuut en nu mijn basisdebuut. Het is best snel gegaan, ik begon in de Onder 21. Ik ben hongerig en ik wil graag voor deze club uitkomen."

Gerelateerd nieuws
83 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 34 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75434 leden - Op dit moment zijn 53 mensen actief, waarvan 26 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved