Marsman: ''We kregen geen grip op hun systeem''

Marsman: ''We kregen geen grip op hun systeem''

Na een erg zwak optreden mag Feyenoord blij zijn dat het nog een punt wist te pakken tegen FC Utrecht. Dat heeft het voornamelijk te danken aan een goede wedstrijd van Nick Marsman. De keeper wil de complimenten na afloop niet in ontvangst nemen. "Daar sta ik voor", reageert hij.

"Als je het spelbeeld ziet, denk ik dat we blij mogen zijn met een punt", begint Marsman voor de camera van FOX Sports. "We wisten dat het lastig zou worden. We hebben twee wedstrijden achter elkaar met tien man gespeeld, lange wedstrijden en veel wedstrijden gespeeld. Een paar jongens deden vanavond niet mee. Daar komen nieuwe voor en we kregen het gewoon niet voor elkaar tegen Utrecht, dat het goed deed." Met name aanvallers Kerk en Mahi wisten voortdurend de ruimte achter de verdediging te benutten. "Ze kwamen om en om eruit."

Marsman vervolgt: "Ze speelden in een bepaald systeem en we kregen er geen grip op. Wij waren slordig aan de bal, maakten foute keuzes, konden de vrije man niet vinden. We kregen het niet voor elkaar om ze op het middenveld af te stoppen. Dan komen zij er met snelheid uit. In de tweede helft hebben we dat proberen op te lossen met drie man achterin. Ik denk dat dat iets beter ging, maar op het laatst zie je ook vermoeidheid. Het is een kwaliteit van Utrecht dat ze op dat moment toch nog steeds kansen kunnen creëren."

Lees meer over
FC Utrecht Nick Marsman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties