Diemers: ''Eerst zorgen dat we goals niet te snel tegen krijgen''

Diemers: ''Eerst zorgen dat we goals niet te snel tegen krijgen''

Feyenoord draait na negen wedstrijden nog altijd bovenin de Eredivisie mee. Na de 1-3 overwinning op Fortuna Sittard staat de club op drie punten achterstand van koploper Ajax en loopt het twee punten in op Vitesse. Mark Diemers is blij met die start van de Rotterdammers, maar weet ook dat het beter had kunnen zijn.

"Bij mij overheerst dan gelijk Sparta en dat soort wedstrijden die we niet gewonnen hebben, terwijl we wel hadden kunnen en moeten winnen", reageert Diemers op de persconferentie na Fortuna Sittard - Feyenoord. "We hadden boven Ajax kunnen staan, dat maakt het een beetje zuur. Maar we zijn overal nog bij. In de competitie en de Europa League. Op alle fronten doen we mee. Dat is goed na negen wedstrijden, daar kun je tevreden over zijn. Dat positieve overheerst bij mij."

Wel heeft Feyenoord meer moeite dan de concurrentie om wedstrijden makkelijk te winnen. "Het zou lekker zijn als een keer een wedstrijd makkelijk over de streep trekken. Dat gaat vast nog wel komen dit seizoen, maar dan moeten we eerst zorgen dat we niet te snel goals tegen krijgen. Als dat wel gebeurt zal het toch altijd pittig worden om terug te komen. We doen het wel altijd, maar het kan een stuk makkelijker", aldus Diemers.

Lees meer over
Vitesse ajax Fortuna Sittard Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties