Diemers: ''Eerst zorgen dat we goals niet te snel tegen krijgen''

zondag 22 november 2020 17:27 19.200 keer bekeken 53 reacties Pro Shots

Feyenoord draait na negen wedstrijden nog altijd bovenin de Eredivisie mee. Na de 1-3 overwinning op Fortuna Sittard staat de club op drie punten achterstand van koploper Ajax en loopt het twee punten in op Vitesse. Mark Diemers is blij met die start van de Rotterdammers, maar weet ook dat het beter had kunnen zijn.

"Bij mij overheerst dan gelijk Sparta en dat soort wedstrijden die we niet gewonnen hebben, terwijl we wel hadden kunnen en moeten winnen", reageert Diemers op de persconferentie na Fortuna Sittard - Feyenoord. "We hadden boven Ajax kunnen staan, dat maakt het een beetje zuur. Maar we zijn overal nog bij. In de competitie en de Europa League. Op alle fronten doen we mee. Dat is goed na negen wedstrijden, daar kun je tevreden over zijn. Dat positieve overheerst bij mij."

Wel heeft Feyenoord meer moeite dan de concurrentie om wedstrijden makkelijk te winnen. "Het zou lekker zijn als een keer een wedstrijd makkelijk over de streep trekken. Dat gaat vast nog wel komen dit seizoen, maar dan moeten we eerst zorgen dat we niet te snel goals tegen krijgen. Als dat wel gebeurt zal het toch altijd pittig worden om terug te komen. We doen het wel altijd, maar het kan een stuk makkelijker", aldus Diemers. 

Gerelateerd nieuws
53 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 21 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74377 leden - Op dit moment zijn 88 mensen actief, waarvan 48 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved