'Viertal geblesseerden nog lang niet toe aan rentree'

'Viertal geblesseerden nog lang niet toe aan rentree'

Het is nog wachten op het herstel van Leroy Fer, Nicolai Jørgensen, Robert Bozeník en Sven van Beek. Volgens het Algemeen Dagblad is het viertal 'nog lang niet toe aan hun rentree'. De terugkeer van Luis Sinisterra lijkt wel dichtbij.

"Hoewel de interlandperiode die deze week is aangebroken lang werd beschouwd als een adempauze waarin geblesseerden zouden terugkeren, is daar in de praktijk geen sprake van", schrijft de krant maandagochtend. "Leroy Fer, Nicolai Jørgensen, Sven van Beek en Robert Bozeník zijn nog lang niet toe aan hun rentree. Luis Sinisterra wél, maar de Colombiaan is er wel erg lang uitgeweest."

Wel biedt de interlandbreak andere spelers weer de kans om helemaal fit te worden. "Teixeira kan bijvoorbeeld deze veertien dagen weer stappen zetten", vertelt Advocaat aan het AD. "Net als Uros Spajic, al is die opgeroepen voor Servië. Nee, het verloopt bij ons allemaal niet rimpelloos, maar we staan er gewoon bij en we tonen steeds karakter. Dat is dit Feyenoord: het moet van het collectief komen", besluit de trainer.

Lees meer over
Sven van Beek Luis Sinisterra Dick Advocaat Leroy Fer João Teixeira Uros Spajic
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties