Marsman over blessure Bijlow: ''Justin is geen piepert''

Marsman over blessure Bijlow: ''Justin is geen piepert''

Nick Marsman moest zich kort voor de wedstrijd tegen FC Groningen onverwacht klaarmaken om aan de aftrap te staan. Hij zag eerste keeper Justin Bijlow na de warming-up geblesseerd uitvallen. Hoewel het hem een basisplaats opleverde, vindt de reservedoelman het vooral sneu voor zijn collega.

"Justin is geen piepert, dus als hij mank loopt weet ik dat er wel degelijk iets aan de hand is", vertelde Marsman op de persconferentie na de wedstrijd. "Ik wist ook dat hij maar al te graag wilde spelen. Hij is opgeroepen voor het Nederlands elftal, zeer verdiend. Uiteindelijk moet je als tweede keeper altijd klaar zijn om er te staan, dus je houdt er altijd rekening mee. Het is mijn rol, maar het is inderdaad niet altijd even makkelijk."

Door de blessures van Bijlow keept Marsman dit seizoen vooralsnog meer dan hij vooraf verwachtte. "Alles wat ik speel, is mooi meegenomen. Ik probeer mijn bijdrage te hebben aan het team." Toch hoopt hij dat Bijlow er snel weer zal staan. "Justin is een uitzonderlijk talent en het is al genieten om samen met hem te werken. Dit gun je niemand."

Lees meer over
Justin Bijlow FC Groningen Nick Marsman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties