Toornstra blij met drie punten: ''Maar het spel moet beter''

Toornstra blij met drie punten: ''Maar het spel moet beter''

Omdat aanvoerder Steven Berghuis geblesseerd uitviel, was het Jens Toornstra die na afloop van de met 2-3 gewonnen wedstrijd tegen FC Emmen FOX Sports te woord mocht staan. De middenvelder is blij met de drie punten, maar vindt dat het veldspel nog een stuk beter moet.

"Ik bleef steeds zeggen tegen de jongens: 'nog 30 minuten, nog 20 minuten'", vertelt Toornstra. "De kansen gaan komen. Dat de goal zo laat valt, is natuurlijk een beetje geluk. Waarom het zo moeizaam is weet ik ook niet. We hebben te weinig geduld. We moeten vaker van kant wisselen, dan krijg je meer tijd en kunnen we meer kansen creëren. Al hebben we er alsnog een aantal gehad."

"Het gaat inderdaad vaak binnen tien minuten mis", zegt Toornstra over de vroege tegengoal die Feyenoord te verwerken kreeg. "Dit keer kwam het door een miscommunicatie tussen Spajic en Marsman. De tweede was gewoon een wondergoal. We hadden geluk met de rode kaart, daardoor konden we iets geduldiger gaan spelen. Dat hebben we niet goed genoeg gedaan. De manier van spelen moet beter, maar de drie punten moeten we koesteren."

Lees meer over
Steven Berghuis Jens Toornstra Nick Marsman Uros Spajic
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties