Bannis: ''Enige wat ik dacht was: doorkoppen''

Bannis: ''Enige wat ik dacht was: doorkoppen''

Naoufal Bannis kroonde zich tot matchwinner in de wedstrijd tegen FC Emmen. In de laatste seconden van de wedstrijd kreeg hij de bal in de zestien en kopte hij binnen. Dat terwijl trainer Dick Advocaat de afgelopen weken bleef herhalen dat de jeugd nog niet goed genoeg was.

"Ik kijk alleen naar mezelf", reageert Bannis tegenover FOX Sports. "Ik probeer in mezelf te geloven, het tegendeel te bewijzen en doelpunten te maken." Hij beschrijft zijn doelpunt: "Ik kreeg een voorzet en het enige wat ik dacht was 'doorkoppen', ik kreeg ook van de trainer te horen: 'in de zestien blijven, jouw kans komt nog'. Gelukkig maakte ik 'm."

Bannis hoopt dat dit het begin is van meer. "Als ik mijn ding blijf doen en minuten kan maken bij Feyenoord 1, dan ben ik overtuigd dat ik mijn goals ga maken hier. Ik heb een personal trainer genomen en drie, vier keer in de week voor mezelf getraind. Hard werken wordt beloond."

Lees meer over
Dick Advocaat Naoufal Bannis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties