Bannis: ''Enige wat ik dacht was: doorkoppen''

zondag 1 november 2020 16:38 35.480 keer bekeken 161 reacties Pro Shots

Naoufal Bannis kroonde zich tot matchwinner in de wedstrijd tegen FC Emmen. In de laatste seconden van de wedstrijd kreeg hij de bal in de zestien en kopte hij binnen. Dat terwijl trainer Dick Advocaat de afgelopen weken bleef herhalen dat de jeugd nog niet goed genoeg was.

"Ik kijk alleen naar mezelf", reageert Bannis tegenover FOX Sports. "Ik probeer in mezelf te geloven, het tegendeel te bewijzen en doelpunten te maken." Hij beschrijft zijn doelpunt: "Ik kreeg een voorzet en het enige wat ik dacht was 'doorkoppen', ik kreeg ook van de trainer te horen: 'in de zestien blijven, jouw kans komt nog'. Gelukkig maakte ik 'm."

Bannis hoopt dat dit het begin is van meer. "Als ik mijn ding blijf doen en minuten kan maken bij Feyenoord 1, dan ben ik overtuigd dat ik mijn goals ga maken hier. Ik heb een personal trainer genomen en drie, vier keer in de week voor mezelf getraind. Hard werken wordt beloond."

Gerelateerd nieuws
161 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 74 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 1302 mensen actief, waarvan 338 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved