Van der Gijp: ''Het was zo absurd, daar is niet tegen te voetballen''

Van der Gijp: ''Het was zo absurd, daar is niet tegen te voetballen''

Niet alleen Feyenoordsupporters stonden perplex na de wedstrijd van donderdag tegen Wolfsberger AC, ook de mannen van Veronica Inside wisten niet wat ze zagen. Johan Derksen: "Ik ben nog nooit zo verbijsterd geweest, kijkend naar een voetbalwedstrijd."

"Dan zie ik drie strafschoppen, die alle drie volkomen ten onrechte gegeven werden. Als er een VAR was geweest, dan had die drie keer aan de bel getrokken", aldus De Snor. René van der Gijp snapte er ook niks van. "Bij die eerste: hij heeft het dus in één keer gezien en ziet het in een oogopslag, ik heb het vijftien keer gekeken en ik zie het niet. Dat kan dan toch niet? Hij heeft het gedacht! Hij kan het niet gezien hebben, want dan moet ik het na vijftien keer kijken ook zien. Bij Botteghin waren ze nog dicht bij elkaar, maar die andere jongen (Nieuwkoop - red.)... dat was gewoon helemaal niks. Het was zo absurd, daar is niet tegen te voetballen."

Al liet Feyenoord zich ook niet van zijn beste kant zien volgens Derksen. "Daarbij moet je wel optellen dat Feyenoord wel heel slap speelde, lusteloos. Als Feyenoord niet scherp is, dan is Feyenoord opeens een heel modaal ploegje, he." Tafelgast Wim Kieft beaamt dat. "Het grootste probleem van Feyenoord is dat er geen diepgang in zit. Die Narsingh komt erin, en ik weet ook wel dat die Narsingh over het algemeen niet goed speelt, maar de paar momenten dat hij diepging ontstond er wel wat. Daar kwam onder andere de goal uit. Verder is het zo voorspelbaar, want ze komen allemaal in de bal. Ik begreep ook niet helemaal waarom hij nu 4-4-2 ging spelen, maar wat moet je er aan doen? Het ontbeert gewoon kwaliteit."

Lees meer over
Johan Derksen Bart Nieuwkoop Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties