Toornstra: ''We willen graag gelijk maken en worden onrustig''

Toornstra: ''We willen graag gelijk maken en worden onrustig''

Jens Toornstra zag in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk een groot verschil tussen de eerste en de tweede helft. Feyenoord verloor opnieuw punten door met 2-2 gelijk te spelen. Na afloop sprak Toornstra met Feyenoord TV.

"Op basis van de eerste helft hadden we moeten winnen. In de tweede helft hebben we te weinig gecreëerd en waren we te slordig. Het verschil was weer groot", analyseert de middenvelder. "Hoe dat kan? Dat is moeilijk. Het heeft een klein beetje met het scoreverloop te maken. Je komt 1-0 en 2-1 achter. Dan wil je heel graag gelijk maken en worden we iets te onrustig. We verliezen veel makkelijke ballen. Ik denk dat we af en toe ook iets te lang door willen combineren. De trekker kan iets eerder worden overgehaald. Al met al was het te weinig vandaag."

Feyenoord staat na het gelijkspel drie punten achter op koplopers Ajax en Vitesse. "Dat is op dit moment eigenlijk al te veel", vindt Toornstra. "Je weet dat je aan het begin van de competitie nog geen sterke tegenstanders tegenkomt. Dan moet je zoveel mogelijk punten halen. Dat laten we nu de laatste paar weken na."

Lees meer over
Jens Toornstra Vitesse ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties