Toornstra: ''We willen graag gelijk maken en worden onrustig''

zondag 25 oktober 2020 20:14 18.900 keer bekeken 107 reacties Pro Shots

Jens Toornstra zag in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk een groot verschil tussen de eerste en de tweede helft. Feyenoord verloor opnieuw punten door met 2-2 gelijk te spelen. Na afloop sprak Toornstra met Feyenoord TV. 

"Op basis van de eerste helft hadden we moeten winnen. In de tweede helft hebben we te weinig gecreëerd en waren we te slordig. Het verschil was weer groot", analyseert de middenvelder. "Hoe dat kan? Dat is moeilijk. Het heeft een klein beetje met het scoreverloop te maken. Je komt 1-0 en 2-1 achter. Dan wil je heel graag gelijk maken en worden we iets te onrustig. We verliezen veel makkelijke ballen. Ik denk dat we af en toe ook iets te lang door willen combineren. De trekker kan iets eerder worden overgehaald. Al met al was het te weinig vandaag."

Feyenoord staat na het gelijkspel drie punten achter op koplopers Ajax en Vitesse. "Dat is op dit moment eigenlijk al te veel", vindt Toornstra. "Je weet dat je aan het begin van de competitie nog geen sterke tegenstanders tegenkomt. Dan moet je zoveel mogelijk punten halen. Dat laten we nu de laatste paar weken na."

Gerelateerd nieuws
107 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 60 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74449 leden - Op dit moment zijn 822 mensen actief, waarvan 259 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved