Linssen: ''Het heeft niks met een shirt of met een club te maken''

vrijdag 23 oktober 2020 00:20 82.860 keer bekeken 322 reacties Pro Shots

Bryan Linssen was tegen Dinamo Zagreb opnieuw de spits van Feyenoord. De van origine linksbuiten werkte hard, maar was wederom ongelukkig in de afronding. Zelf denkt hij dat de doelpunten uiteindelijk vanzelf weer zullen volgen.

"Ik baal er zeker van", vertelt Linssen aan RTL 7. "Soms gaat het allemaal vanzelf, dan hoef je er maar naar te kijken en vliegt de bal erin. Ik heb ook periodes gehad in mijn carrière dat het zo gaat als nu. Dan moet je proberen om op andere manieren belangrijk te zijn voor het team. Ze proberen te helpen, keihard te werken, doen wat ze van je vragen. Ik denk dat ik dat vandaag goed heb gedaan. Daar moet ik mee doorgaan tot ik dadelijk een of twee keer scoor in een wedstrijd. Dan moet het weer vanzelf gaan."

In Zagreb kreeg Linssen twee grote kansen: een kopkans en een vrije schietkans alleen voor de keeper. "Die kopkans was moeilijker dan het lijkt. De bal kwam van schuin achter me en ik was achteruit aan het lopen. De oriëntatie is niet helemaal lekker en dan moet je vanaf daar ook nog kracht achter de bal geven. Ik kan aardig koppen, dus dan lijkt het vooral een grotere kans. Bij die tweede bleef ik met mijn noppen in het gras hangen. Ik had pinnen aan voor het eerst in vijf jaar. Die doe ik niet meer aan."

Linssen gaat verder: "Dat gevoel dat je soms hebt van: oké, kom maar. Het maakt niet uit hoe je ze geeft, ik raak ze aan en ze gaan erin. Daar heb ik soms wat meer moeite mee." Volgens hem heeft dat niets te maken met zijn nieuwe club. "Het is niet dat ik moet wennen omdat het in het shirt van Feyenoord is. Ik heb dat bij Vitesse gehad, bij FC Groningen, bij Heracles. En iedereen heeft dat gehad. Dat heeft niks met een shirt of met een club te maken."

Gerelateerd nieuws
322 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 136 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75462 leden - Op dit moment zijn 941 mensen actief, waarvan 277 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved