Boskamp over Berghuis: ''Die speelt ook als een krentenbol''

maandag 19 oktober 2020 23:35 37.935 keer bekeken 118 reacties Pro Shots

Feyenoord speelde gisteren een slechte wedstrijd tegen Sparta, maar analist René van der Gijp begrijpt het negatieve sentiment dat gelijk ontstaan is niet. Oer-Feyenoorder Jan Boskamp is het niet eens met zijn collega. "Het was toch slecht?!"

Van der Gijp heeft echter wel begrip voor het spel van Feyenoord. "Als je nou Diemers haalt, je haalt Linssen en je haalt nog een onduidelijke Kroaat (Uroš Spajić is een Serviër - red.), wat moet je dan? Dacht je dat je mee ging doen om de titel dan?" "Ik hoop het wel, maar ik heb dat niet gezegd", aldus Boskamp in het programma Veronica Inside. "Het ergste van afgelopen zondag vind ik dat als je die wedstrijd gewoon weer terughaalt: geen enkele speler heeft een tegenstander kunnen uitspelen. In de kleine ruimte was het helemaal een verschrikking. Voor het Nederlands elftal hebben we lopen zeiken dat Berghuis moet spelen, maar die speelt ook als een krentenbol, die trok de ploeg niet mee. Hij mag slecht spelen, maar dan kan hij nog zijn ploeg beter laten spelen. Hij ging de bal halen tussen de twee centrale verdedigers!"

Johan Derksen beaamt de woorden van Boskamp. "Berghuis kan uitblinken als hij het op zijn heupen heeft. Als hij dan balbezit heeft, dan doet hij een actie en dat is hartstikke goed, dan is het een goede speler voor Feyenoord, maar het is niet de man die het team op sleeptouw neemt", aldus De Snor die ook nog aangeeft dat Feyenoord inmiddels de vierde club van Nederland is, na Ajax, PSV en AZ. Ook Gijp snapt niks van het spel van Berghuis tegen Sparta. "Als er nou één wedstrijd is waarin je niet naar binnen moet komen, dan was het deze wel. Berghuis is dan wel je beste speler, maar dat mag toch ook best gecorrigeerd worden? 'Donderstraal nou gewoon een keer naar rechts toe, joh'."

Gerelateerd nieuws
118 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 42 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74346 leden - Op dit moment zijn 934 mensen actief, waarvan 243 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved