Berghuis: ''Het werd een vechtwedstrijd en wij gingen erin mee''

Berghuis: ''Het werd een vechtwedstrijd en wij gingen erin mee''

Feyenoord heeft zondagmiddag te weinig laten zien in de stadsderby tegen Sparta. De Rotterdammers creëerden te weinig kansen en bleven steken op 1-1. Aanvoerder Steven Berghuis prijst vooral de tegenstander.

"De eerste helft was oké, maar wel slordig", begint Berghuis zijn analyse tegenover FOX Sports. "In een aantal belangrijke situaties hadden we tot kansen kunnen komen, maar we speelden te veel one touch. In de tweede helft werd het een vechtwedstrijd, dat deed Sparta goed. Wij gaan erin mee. Het is een verdiend punt voor Sparta."

Tegen Sparta speelde Feyenoord met dezelfde elf als tegen Willem II. De ploeg hoopte dan ook op een herhaling van die wedstrijd. "We wilden vroeg storen, back op back en buitenspelers naar de centrale verdedigers. In balbezit wilden we gewoon net als tegen Willem II elkaar proberen te vinden. In de eerste helft kan je ook 2-0, 3-0 voor staan."

Berghuis had ook van zichzelf meer verwacht. "In de eerste helft had ik twee keer moeten scoren. In de tweede helft heb ik geen kans meer gehad. Daar ben ik ook niet tevreden over."

Lees meer over
Willem II Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties