De Boer: ''Laat Bijlow eerst een langere periode dit niveau halen''

maandag 5 oktober 2020 19:33 61.060 keer bekeken 350 reacties Pro Shots

De keuze van nieuwe bondscoach Frank de Boer om Justin Bijlow niet op te roepen voor Oranje heeft tot veel onbegrip geleid. Marco Bizot, die de laatste periode een zwakke indruk maakte bij AZ, zit wel bij de selectie. De Boer werkte als jeugdtrainer van Ajax nog samen met de doelman.

"Bijlow volgen we, net als alle talenten", geeft De Boer aan tijdens de persconferentie van maandagmiddag. "Maar laat ze nou eerst maar eens gedurende een langere periode dit niveau halen. Het zijn jonge spelers, dat gaat met ups en downs. Hopelijk blijven die 'downs' lang uit."

Ook deze week blunderde Bizot weer in het shirt van AZ, tijdens het 4-4 gelijkspel tegen Sparta. "Marco heeft vorig seizoen gewoon een goed seizoen gehad. Hij zit nu in een iets mindere periode, maar om iemand daarop af te rekenen, lijkt me ook niet fair." 

"Ik ken Marco al een tijdje", gaat de bondscoach verder. "Ik was coach van Ajax Onder 18, waar hij ook speelde. Hij raakt niet snel van zijn stuk. Hij heeft bewezen dat hij gewoon een heel steady keeper is. Laten we hopen dat hij dat snel kan terugvinden."

Gerelateerd nieuws
350 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 263 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74408 leden - Op dit moment zijn 714 mensen actief, waarvan 249 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved