Update | Zirkzee alleen naar Feyenoord als Bayern salaris betaalt

Update | Zirkzee alleen naar Feyenoord als Bayern salaris betaalt

Feyenoord kan wellicht toch nog hopen op een nieuwe spits. Joshua Zirkzee, die in de jeugd ook al voor de Rotterdammers speelde, mag van Bayern München verhuurd worden. De trainer zou hem er graag bij hebben en denkt dat het ook financieel mogelijk is.

"Als het aan mij ligt, ondernemen we een poging om Zirkzee te huren", citeert clubwatcher Dennis van Eersel. "Bayern heeft er baat bij dat hij aan spelen toekomt en het salaris is bij huren vaak ook geen probleem", aldus Advocaat.

Update 17:03 | Zirkzee alleen naar Feyenoord als Bayern salaris betaalt

Feyenoord Transfermarkt komt meer meer informatie rondom de situatie van Zirkzee. Feyenoord wil de jonge aanvaller als hij door Bayern aan de club wordt aangeboden, én de Duitsers zijn volledige salaris blijven betalen. Op dit moment is er nog niks concreets.

Update 20:50 | Zaakwaarnemer Zirkzee weet van niks

Bayern München heeft nog niet gesproken met Joshua Zirkzee over een verhuur. Dit meldt het Algemeen Dagblad. De zaakwaarnemer van de talentvolle aanvaller heeft uit de media vernomen over de plannen van de Duitse club, maar er speelt momenteel nog niks concreet.

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties