Feyenoord niet blij: ''Enorme klap voor alle clubs''

Feyenoord niet blij: ''Enorme klap voor alle clubs''

Feyenoord is niet te spreken over de beslissing van het kabinet om geen publiek meer toe te staan bij sportwedstrijden. Die maatregel lekte vandaag uit en zal vanavond om 19:00 uur tijdens de persconferentie verder worden toegelicht. Volgens de Stadionclub is er juist in het betaald voetbal alles aan gedaan om alles goed te laten verlopen.

"Als dit juist is, is dit een enorme klap voor alle clubs", reageert een woordvoerder van Feyenoord tegenover RTV Rijnmond. "Wij zijn zeer benieuwd naar de toelichting, want is geen publiek bij voetbalwedstrijden dan een belangrijk deel van de oplossing?", vraagt de club zich af.

"Het Nederlandse betaald voetbal is een van de bedrijfstakken die er echt alles, maar dan ook werkelijk alles aan heeft gedaan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. En dat terwijl er nog steeds geen bewijs is dat het virus zich in de open lucht in stadions verspreidt. Het is zuur voor alle clubs, dus ook voor Feyenoord. Zeker na afgelopen weekend waarin we samen met de supporters er alles aan hebben gedaan om veilig van voetbal te kunnen genieten."

[readmore=55170]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties