Feyenoord niet blij: ''Enorme klap voor alle clubs''

maandag 28 september 2020 16:04 43.345 keer bekeken 657 reacties Pro Shots

Feyenoord is niet te spreken over de beslissing van het kabinet om geen publiek meer toe te staan bij sportwedstrijden. Die maatregel lekte vandaag uit en zal vanavond om 19:00 uur tijdens de persconferentie verder worden toegelicht. Volgens de Stadionclub is er juist in het betaald voetbal alles aan gedaan om alles goed te laten verlopen.

"Als dit juist is, is dit een enorme klap voor alle clubs", reageert een woordvoerder van Feyenoord tegenover RTV Rijnmond. "Wij zijn zeer benieuwd naar de toelichting, want is geen publiek bij voetbalwedstrijden dan een belangrijk deel van de oplossing?", vraagt de club zich af.

"Het Nederlandse betaald voetbal is een van de bedrijfstakken die er echt alles, maar dan ook werkelijk alles aan heeft gedaan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. En dat terwijl er nog steeds geen bewijs is dat het virus zich in de open lucht in stadions verspreidt. Het is zuur voor alle clubs, dus ook voor Feyenoord. Zeker na afgelopen weekend waarin we samen met de supporters er alles aan hebben gedaan om veilig van voetbal te kunnen genieten." 

Gerelateerd nieuws
657 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 105 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74799 leden - Op dit moment zijn 87 mensen actief, waarvan 53 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved