Kabinet bevestigt: geen publiek bij profvoetbal

Kabinet bevestigt: geen publiek bij profvoetbal

Het kabinet komt met strengere maatregelen om het coronavirus te bestrijden. Vanavond om 19:00 uur houden premier Rutte en minister De Jonge een persconferentie en dat gaat volgens een aantal ingewijden ook gevolgen hebben voor Feyenoord en de Eredivisie.

Dit meldt het Algemeen Dagblad. Het kabinet gaat bekend maken dat er voorlopig geen publiek meer aanwezig mag zijn bij duels in het profvoetbal. De eerst volgende thuiswedstrijd van Feyenoord staat op het programma op 18 oktober tegen Sparta Rotterdam. 13.000 supporters waren welkom voor dit duel. Het is nog niet bekend hoe lang de maatregelen gaan gelden.

Update 19:18 | Rutte: ''Hard ingrijpen is nodig''
Premier Mark Rutte heeft extra maatregelen genomen om het coronavirus weer onder controle te krijgen. Het kabinet grijpt dan ook in en de komende drie weken is er geen publiek toegestaan bij het profvoetbal. Ook moet de horeca in het hele land om 22:00 uur sluiten. Over drie weken gaat er opnieuw geëvalueerd worden.

[readmore=55175]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties