Geen concrete interesse voor Berghuis: ''Nu niet aan de orde''

Geen concrete interesse voor Berghuis: ''Nu niet aan de orde''

Het is nog altijd de vraag of Steven Berghuis ook na 5 oktober nog in het shirt van Feyenoord voetbalt. De aanvoerder zou voor relatief weinig geld op te halen zijn en zou zelf nog een stap willen maken, als het plaatje aantrekkelijk genoeg is. Deze week kwam naar buiten dat het Amerikaanse Inter Miami interesse heeft in de aanvaller, al is dat volgens Berghuis zelf nog niet concreet.

"Eigenlijk is dat allemaal niet concreet, dus ik ben er niet echt mee bezig", reageert Berghuis tegenover FOX Sports. "Als clubs zich officieel gaan melden ga je erover nadenken, maar dat is nu niet aan de orde. Volgens mij was het Krabbendam die dat erin gooit. Die zal vast goede bronnen hebben, maar moet ik er dan op reageren? Er is geen club die zich officieel heeft gemeld."

Trainer Dick Advocaat hoopt vanzelfsprekend dat Berghuis 'gewoon' bij Feyenoord blijft, al laat hij de aanvoerder vrij in zijn keuze. "Hij moet gewoon de beslissing nemen die hij denkt dat goed voor hem is. Het lijkt me wel logisch als je op een gegeven moment als club een deadline stelt, anders hebben wij ook geen tijd meer. Maar Steven is slim genoeg om dat ook te begrijpen", aldus de trainer in gesprek met FOX Sports.

Lees meer over
Steven Berghuis Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties