'Rick Karsdorp blijft toch bij AS Roma'

'Rick Karsdorp blijft toch bij AS Roma'

Rick Karsdorp keerde na een huurperiode bij Feyenoord terug naar zijn eigenlijke club, AS Roma. Eerder leek het erop dat er bij Roma geen plek meer voor hem was en dat de verdediger de overstap zou maken naar Atalanta of wellicht Genoa. De Romeinen hebben echter een nieuwe eigenaar en na een gesprek met hem voelt Karsdorp weer genoeg vertrouwen om bij Roma te blijven spelen.

Dit meldt Voetbal International. Karsdorp staat al drie jaar onder contract bij de club, maar door blessures en vormverlies kwam hij nauwelijks aan spelen toe. De verdediger wil AS Roma dit seizoen eindelijk laten zien waar hij toe in staat is en spreekt tegelijk zijn dankbaarheid uit vanwege het vertrouwen dat in hem gesteld wordt. In de voorbereiding heeft Karsdorp tot nu toe een basisplaats, al had hij dat vorig seizoen ook en stond hij er bij de eerste competitiewedstrijd naast.

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties