Berghuis: ''De supporters weten heel goed hoe ik erin sta''

zaterdag 12 september 2020 22:02 52.135 keer bekeken 132 reacties Pro Shots

Steven Berghuis was in de eerste Eredivisiewedstrijd van het nieuwe seizoen direct weer heel belangrijk voor Feyenoord. Al na vijf minuten had hij zijn eerste competitiegoal erin liggen en in de tweede helft bracht hij de eindstand op 0-2. De aanvoerder is dan ook tevreden over het optreden van zijn ploeg.

"We beginnen heerlijk, ik scoor al in de vijfde minuut. Het eerste schot op doel was gelijk raak. We speelden in het begin ook wel goed", aldus Berghuis tegenover FOX Sports. Over het optreden van Feyenoord daarna was hij minder tevreden. "We lieten de wedstrijd uit onze handen glippen. Aan de bal waren we 'm te snel kwijt. Zwolle kreeg meer en meer vertrouwen, de centrumverdedigers durfden om de beurt met overtuiging in te dribbelen. Daarin stapten we niet goed. In de tweede helft hebben we het meer aan één kant gehouden, de bal alleen aan Van Polen gelaten. Dat ging wat beter."

Zoals bijna gebruikelijk in de zomer, werd Berghuis ook naar zijn toekomst gevraagd. Daarin blijft zijn antwoord hetzelfde: "Feyenoordsupporters weten heel goed hoe ik erin sta. Ik ben heel blij, blij met mijn rol, met het elftal, met de trainers. Mocht er iets moois komen, dan wil ik daarover nadenken. Nu is er niks, dus hoef ik daar ook niet over na te denken. De supporters weten wel hoe ik erin sta."

Gerelateerd nieuws
132 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 49 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74759 leden - Op dit moment zijn 979 mensen actief, waarvan 197 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved