Berghuis: ''De supporters weten heel goed hoe ik erin sta''

Berghuis: ''De supporters weten heel goed hoe ik erin sta''

Steven Berghuis was in de eerste Eredivisiewedstrijd van het nieuwe seizoen direct weer heel belangrijk voor Feyenoord. Al na vijf minuten had hij zijn eerste competitiegoal erin liggen en in de tweede helft bracht hij de eindstand op 0-2. De aanvoerder is dan ook tevreden over het optreden van zijn ploeg.

"We beginnen heerlijk, ik scoor al in de vijfde minuut. Het eerste schot op doel was gelijk raak. We speelden in het begin ook wel goed", aldus Berghuis tegenover FOX Sports. Over het optreden van Feyenoord daarna was hij minder tevreden. "We lieten de wedstrijd uit onze handen glippen. Aan de bal waren we 'm te snel kwijt. Zwolle kreeg meer en meer vertrouwen, de centrumverdedigers durfden om de beurt met overtuiging in te dribbelen. Daarin stapten we niet goed. In de tweede helft hebben we het meer aan één kant gehouden, de bal alleen aan Van Polen gelaten. Dat ging wat beter."

Zoals bijna gebruikelijk in de zomer, werd Berghuis ook naar zijn toekomst gevraagd. Daarin blijft zijn antwoord hetzelfde: "Feyenoordsupporters weten heel goed hoe ik erin sta. Ik ben heel blij, blij met mijn rol, met het elftal, met de trainers. Mocht er iets moois komen, dan wil ik daarover nadenken. Nu is er niks, dus hoef ik daar ook niet over na te denken. De supporters weten wel hoe ik erin sta."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties