Bijlow boekt moeizame zege tegen Jong Noorwegen

Jong Oranje heeft dinsdagavond goede zaken gedaan in de strijd om kwalificatie voor het EK. De ploeg van KNVB-coach Erwin van de Looi won in Almere met 2-0 van nummer drie Jong Noorwegen en heeft daardoor alleen nog maar te duchten van Portugal dat met nog vier wedstrijden te spelen volgt op drie verliespunten achterstand.

Pas tien minuten voor tijd brak de ploeg van Van de Looi de ban. Dani de Wit zette voor en invaller Noa Lang schoot de bal hard in het doel: 1-0. In blessuretijd besliste Myron Boadu de wedstrijd met een uithaal op aangeven van Ludovit Reis. Hiermee was de strijd gestreden en kon Nederland drie hele belangrijke punten aan het totaal toevoegen.

Volgende maand komt Jong Oranje opnieuw in actie. Op donderdag 8 oktober is Gibraltar de tegenstander in Venlo. Vijf dagen later reist Nederland af naar Cyprus.