Bijlow meldt zich 'gewoon' bij Jong Oranje

Bijlow meldt zich 'gewoon' bij Jong Oranje

Justin Bijlow heeft zich vandaag gewoon gemeld bij Jong Oranje. De doelman van Feyenoord is geselecteerd voor de kwalificatieduels tegen Jong Wit-Rusland en Jong Noorwegen en heeft zich vanmorgen gemeld in Zeist.

Feyenoord was eerst van plan om Bijlow niet vrij te geven voor Jong Oranje vanwege het gevaar in Wit-Rusland. Ook moeten spelers verplicht tien dagen in quarantine en daar zaten de Rotterdammers niet op te wachten. ''Justin is er gewoon'', vertelt interim-trainer Marcel Groninger in gesprek met Voetbal International.

Oud-Feyenoorder Tahith Chong, die dit seizoen bij Werder Bremen speelt, is bij zijn club gebleven. ''De KNVB is op dit moment bezig om Tahith zo snel mogelijk deze kant op te krijgen. Hij kan opgeëist worden, maar het moge duidelijk zijn dat er op dit moment wel het één en ander speelt. Maar het fijne weet ik daar ook niet van. Ik hoor dat ook graag snel.''

De KNVB is op dit moment nog in gesprek met de overheid. De voetbalbond hoopt dat de overheid net als bij het grote Oranje een uitzondering maakt wat betreft de quarantainemaatregelen.

Lees meer over
Justin Bijlow Tahith Chong
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties