Kökçü: ''Het team moet op me kunnen rekenen''

Kökçü: ''Het team moet op me kunnen rekenen''

Orkun Kökçü probeerde in de tweede helft van de oefenwedstrijd tegen FC Twente meer diepte in het spel van Feyenoord te leggen, maar ook bij hem kwamen de meeste passes deze keer niet aan bij een medespeler. "We deden ons best, we wilden graag het publiek vermaken, maar dat is niet gelukt."

"Ik wil het niet als excuus gebruiken, maar het was wel warmer dan we gewend zijn. Ook in een oefenwedstrijd moet je je taken uitvoeren en dat is iets waarmee we aan de slag moeten", aldus Kökçü voor de camera van FOX Sports. Omdat er vrij veel jeugd mee mocht doen tijdens de wedstrijd, speelde hij opeens weer samen met spelers die hij nog van de jeugd kende, zoals bijvoorbeeld Jordy Wehrmann en Wouter Burger. "Het is wel een beetje anders geworden in die jaren, want vorig jaar speelde je met een ander type middenveld. Dat is wel even wennen, maar altijd leuk om met mijn maten te spelen.

Ondanks de onaantrekkelijke wedstrijd en zijn eigen mindere spel blijven de doelstellingen van de middenvelder onveranderd. "Ik wil belangrijk zijn voor het team. Dragend zijn. Het team moet op me kunnen rekenen en daar moet ik alles aan doen, nog meer geven dan ik nu doe."

Lees meer over
Jordy Wehrmann
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties