Kökçü: ''Het team moet op me kunnen rekenen''

zondag 16 augustus 2020 17:12 38.650 keer bekeken 97 reacties Pro Shots

Orkun Kökçü probeerde in de tweede helft van de oefenwedstrijd tegen FC Twente meer diepte in het spel van Feyenoord te leggen, maar ook bij hem kwamen de meeste passes deze keer niet aan bij een medespeler. "We deden ons best, we wilden graag het publiek vermaken, maar dat is niet gelukt."

"Ik wil het niet als excuus gebruiken, maar het was wel warmer dan we gewend zijn. Ook in een oefenwedstrijd moet je je taken uitvoeren en dat is iets waarmee we aan de slag moeten", aldus Kökçü voor de camera van FOX Sports. Omdat er vrij veel jeugd mee mocht doen tijdens de wedstrijd, speelde hij opeens weer samen met spelers die hij nog van de jeugd kende, zoals bijvoorbeeld Jordy Wehrmann en Wouter Burger. "Het is wel een beetje anders geworden in die jaren, want vorig jaar speelde je met een ander type middenveld. Dat is wel even wennen, maar altijd leuk om met mijn maten te spelen.

Ondanks de onaantrekkelijke wedstrijd en zijn eigen mindere spel blijven de doelstellingen van de middenvelder onveranderd. "Ik wil belangrijk zijn voor het team. Dragend zijn. Het team moet op me kunnen rekenen en daar moet ik alles aan doen, nog meer geven dan ik nu doe." 

Gerelateerd nieuws
97 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 31 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74830 leden - Op dit moment zijn 65 mensen actief, waarvan 61 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved