Toornstra: ''Nu zijn we vooral conditioneel bezig''

zondag 16 augustus 2020 16:45 21.595 keer bekeken 59 reacties Pro Shots

Feyenoord speelde vandaag een stroperige oefenwedstrijd tegen FC Twente. Ook Jens Toornstra was niet echt te spreken over de wedstrijd, maar stipt aan waar het op dit moment vooral om draait: speelminuten in de benen krijgen. "De meeste jongens een helft en dat is vooral voor het conditionele belangrijk."

"Voetballend zijn er nog wel enkele verbeterpunten", aldus Toornstra glimlachend voor de camera van Fox Sports. Maar waarom kwam Feyenoord dan zo slecht voor de dag? "Da's een goede vraag, het was lastig. Ik denk dat Twente goed kort zat, fel was en en dat wij te weinig brachten aan de bal om echt gevaarlijk te worden. Het moet beter, zeker."

De middenvelder verwacht ook dat het beter zal gaan in de nabije toekomst. "Ten opzichte van vorig jaar denk ik dat we sterker zijn geworden. Nu zijn we vooral conditioneel bezig en we moeten naar elkaar toe groeien. Als we dezelfde spirit kunnen vinden die we vorig jaar hebben gehaald, dan kan het een mooi seizoen worden." 

Gerelateerd nieuws
59 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 24 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74830 leden - Op dit moment zijn 62 mensen actief, waarvan 63 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved