Feyenoord strikt TOTO als mouwsponsor

Feyenoord strikt TOTO als mouwsponsor

Feyenoord en TOTO gaan de komende jaren samenwerken. De Rotterdammers hebben een deal weten te sluiten met de aanbieder van sportweddenschappen. Aankomende drie seizoenen gaat de stadionclub spelen met het logo van TOTO op het shirt. In het akkoord is een optie voor nog twee seizoenen opgenomen.

Arno de Jong van TOTO is tevreden met de deal. ''We zijn sinds enkele weken met Feyenoord in gesprek over een samenwerking. Mooi dat het tot een akkoord heeft geleid.'', vertelt De Jong, die deals heeft gesloten met diverse clubs uit de Eredivisie. ''De topclub Feyenoord, verschillende traditieverenigingen, maar met RKC bijvoorbeeld ook een ploeg die normaal gesproken om lijfsbehoud strijdt. Als TOTO wilden we een directe relatie met de clubs en hebben we met alle achttien clubs gesproken. We zijn er trots op dat we deze deal hebben kunnen sluiten.''

Het logo van TOTO gaat op de mouw geplaatst worden van het uit en thuis-shirt van Feyenoord. ''We snappen dat supporters betrokken zijn bij hun club. Maar ik denk dat ons logo in alle gevallen mooi samenvloeit met de shirts en dat de tenues dus in stand blijven. Dat vinden we ook belangrijk. De voetbaltoto is in 1957 nota bene gestart door de KNVB. We willen die samenwerking graag nog lang in stand houden'', aldus De Jong in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Joris van Dijk, commercieel directeur van Feyenoord, is verheugd met het nieuws, zo vertelt hij op de clubwebsite. ''We zijn enorm blij met dit contract, dat we voor minimaal drie jaar aangaan met TOTO. Het is een uitdagende tijd voor de club die veel van onze energie vraagt, om ervoor te zorgen dat we de begroting op orde houden. Met dit mouwsponsorschap, dat behoort tot onze grootste sponsorcontracten, zetten we een belangrijke stap vooruit in de ambities die we voor aankomend seizoen en de periode daarna hebben.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties