Feyenoord stapt over op Breeman BMW

Feyenoord stapt over op Breeman BMW

Breeman BMW verbindt zich met ingang van vandaag (1 juli 2020) voor vier jaar als Strategisch Partner aan Feyenoord. De overeenkomst tussen beide partijen werd deze middag feestelijk afgetrapt in de Rotterdamse vestiging van het autobedrijf. De selectie en medewerkers van Feyenoord rijden, als onderdeel van het partnership, vanaf het nieuwe seizoen in het Duitse automerk BMW.

Breeman BMW en Feyenoord hebben een bijzondere band. Beide organisaties werden in 1908 in Rotterdam opgericht en bestaan dus al 112 jaar. Daarmee is Breeman de oudste BMW dealer van Nederland, die zich, net als Feyenoord, op Rotterdam-Zuid heeft gevestigd. Breeman BMW, dat naast hun locatie op Zuid ook meerdere vestigingen heeft in Rotterdam en omstreken, sluit ook haar onafhankelijk leasepartner Breelease aan in de overeenkomst.

Algemeen directeur van Feyenoord Mark Koevermans is erg verheugd met de nieuwe samenwerking. ''We zijn er trots op dat een prachtig merk als BMW voor Feyenoord heeft gekozen. De gesprekken met BMW Nederland, Breeman en Breelease zijn vanaf de start constructief geweest en hebben geresulteerd in dit mooie partnership, dat voor Feyenoord tot de belangrijkste sponsorcontracten behoort. Wat ons aanspreekt is de ambitie en de plannen van Breeman BMW om haar positie te versterken. Daar willen wij met onze club een belangrijke rol in gaan spelen.''

Ook Jan Koolen, bestuurder van Breeman BMW, is blij met het partnership. ''Wij zijn verheugd dat we vandaag de samenwerking openbaar mogen maken. We hebben de afgelopen maanden veel vruchtbare gesprekken met Feyenoord gevoerd, waarin we overtuigd zijn geraakt van de kracht van een dergelijk partnership voor onze organisatie. Om straks de voltallige selectie van Feyenoord in BMW te zien rijden is een droom die uitkomt. Tegelijkertijd is het voor ons het bewijs van de ambitieuze weg die we zijn ingeslagen met onze twee merken Breeman BMW en Breelease.''

[dumpitem=18951]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties