Zaakwaarnemer Touré: ''Het is geen rommeltje bij PSV''

vrijdag 19 juni 2020 19:16 126.015 keer bekeken 440 reacties Pro Shots

Cheick Touré heeft meerdere aanbieding van Feyenoord afgewezen en uiteindelijk gekozen voor PSV. De Eindhovenaren hebben de 19-jarige aanvaller overtuigd met een goed plan, zo meldt zijn zaakwaarnemer Melvin Plet.

"Ik moet PSV echt een compliment geven. We waren een tijdje bezig. Iedereen kijkt naar de toptalenten van Feyenoord. De laatste maand is het een beetje gaan lopen", zegt Plet. "We zijn goed in gesprek gebleven. Wij hebben het goed bekeken en PSV heeft het goed bekeken. Het ziet er allemaal goed uit en het plan is goed. Het is geen rommeltje bij PSV."

Feyenoord wilde langer door en hem gebruiken voor het nieuwe elftal Feyenoord Onder 21. "PSV kwam met een goede presentatie waar ze hem willen hebben in de winterstop en hoe ze daar willen komen. Ze hadden echt een plan. Het is niet even meehobbelen, ze hebben echt een uitgeschreven plan. Dat spreekt heel erg aan. Dit is het beste voor Cheick z'n carrière op dit moment."

"Het is heel simpel bij PSV'', vervolgt zaakwaarnemer Touré in gesprek met VoetbalPrimeur. ''Als je je voeten laat spreken kun je snel naar het eerste. Ze ondersteunen je in alles. Daar willen wij gebruik van maken. Hij moet gewoon mee gaan trainen met de grote jongens, meespelen in de Keuken Kampioen Divisie en dan door. Die weg is er bij PSV."

Gerelateerd nieuws
440 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 204 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74855 leden - Op dit moment zijn 1032 mensen actief, waarvan 285 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved