Diemers: ''Ik wil me echt even afzijdig houden''

Diemers: ''Ik wil me echt even afzijdig houden''

Feyenoord wil zich versterken met Mark Diemers en heeft gesproken met de 26-jarige middenvelder. De Rotterdammers moeten zich nog melden bij Fortuna Sittard. FC Groningen volgt de berichtgeving nauwlettend. De eredivisie club heeft namelijk al een mondeling akkoord bereikt met Diemers en zijn club.

FC Groningen heeft in de media al aangegeven te rekenen op Diemers en dat de afspraken die gemaakt zijn nagekomen worden. Mark Diemers wil momenteel niet te veel kwijt over de kwestie. ''Ik ben momenteel geen heel open persoon. Ik vind het ook heel kinderachtig, maar ik wil even niks zeggen op dit moment."

''Het lijkt me verstandig dat mijn zaakwaarnemer iets naar buiten brengt. Ik wil me echt even afzijdig houden'', vertelt Diemers in gesprek met RTV Noord. Technisch directeur Fledderus baalt van de huidige situatie. ''Ik wil afwachten hoe dit zich ontwikkelt, maar dit is niet fijn. Als je zo dichtbij de finish bent, denk je dat je de finish ook bereikt.''

Lees meer over
FC Groningen Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties