Stam baalt van ophef: ''Dick is een fantastische man''

Stam baalt van ophef: ''Dick is een fantastische man''

Jaap Stam baalt van de ophef die is ontstaan na zijn uitspraken over Feyenoord. De oud-trainer van de Rotterdammers liet weten dat Dick Advocaat op een goed moment was opgestapt nadat de spelersgroep steeds fitter aan het worden was en dat hij meer credits verdiende. ''Dit is wel typisch Nederlands. Er zijn heel veel mensen die altijd een oordeel willen geven over wat andere mensen zeggen."

"Ook mensen die helemaal geen verstand van hebben, willen er toch een mening over hebben,'' vervolgt Stam in gesprek met RTV Oost. ''Heel Nederland, ook de pers, heeft mijn telefoonnummer. Als ze ergens last van hebben, kunnen ze mij bellen: Jaap, wat bedoel je hier nou mee? Maar dat doen en durven ze niet. Want ze gaan liever hun eigen oordeel geven en roepen liever dingen in de pers. Dan kan een ander dat weer lezen, verkoop je kranten, kunnen mensen op social media hun mening geven.... Een beetje kortzichtig, af en toe tot op het kindse."

Dick Advocaat haalde via de media direct uit en gaf aan dat Stam slechts een goede beslissing had genomen bij Feyenoord: opstappen. ''Ik ken Dick en ik weet hoe Dick in elkaar zit. Dick is een fantastische man en een goede trainer. Hij heeft het fantastisch gedaan en dat hebben we ik weet niet hoe vaak gezegd. Maar dat is niet interessant genoeg om over te praten, als je dat zegt...''

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties