Kuyt bedankte voor Feyenoord O21 vanwege scheiding

vrijdag 5 juni 2020 22:23 197.180 keer bekeken 320 reacties Pro Shots

Dirk Kuyt heeft tegen alle verwachtingen in onlangs bedankt voor Feyenoord Onder 21. De oud-voetballer koos voor een andere route om zichzelf klaar te stomen voor het hoofdtrainerschap en de officiële mededeling was dat hij aankomend jaar bij verschillende topclubs stage ging lopen.

Shownieuws weet vrijdagavond te melden dat Dirk en Gertrude Kuyt gaan scheiden. De twee trouwden in 2003 en samen hebben zij vier kinderen: Aidan Benjamin, Jorden, Noëlle en Roan Dirk. Al langer gingen geruchten over een huwelijkscrisis, maar inmiddels is het duidelijk dat het huwelijk niet meer te redden is.

Update 00:09 | Kuyt bevestigt het vervelende nieuws in gesprek met De Telegraaf: "Het is een verdrietige situatie waarin het gezin en ik zitten. Zowel Gertrude als ik moet het uit elkaar gaan verwerken en ik moet zorgen dat het ook voor de kinderen een goede plek gaat krijgen. Het is de zwaarste periode in mijn leven. Maar ik ben een strijder, altijd geweest. Ik moet er doorheen."

Kuyt gaat de komende periode gas terugnemen en zoekt ook de media niet meer op. De oud-voetballer wil even geen schijnwerpers meer op zich hebben. ''Na mijn loopbaan merk ik dat er veel roofbouw op mijzelf en op het gezin heeft plaatsgevonden. Ik merk dat ik vooral op zoek ben naar rust…''

Gerelateerd nieuws
320 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 126 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74781 leden - Op dit moment zijn 955 mensen actief, waarvan 145 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved