Advocaat: ''Stam heeft bij Feyenoord één goede beslissing genomen''

Advocaat: ''Stam heeft bij Feyenoord één goede beslissing genomen''

Dick Advocaat heeft met verbazing het interview van Jaap Stam in Trouw gelezen. De oud-trainer van Feyenoord gaf daarin aan dat hij vond dat hij een groot aandeel had in de goede prestaties van de club nadat hij opstapte.

Advocaat, die daarna het stokje van Stam overnam, wil tegen Voetbal International weinig kwijt over de uitspraken. "Jaap Stam heeft bij Feyenoord één goede beslissing genomen en dat is door op te stappen bij de club", zegt Advocaat wel.

Stam reageert daarop: "Wat Dick zegt klopt, het is ook een goede beslissing geweest. Maar waar het om gaat: wat ik heb gezegd, is absoluut niet persoonlijk bedoeld. Iedereen die mij kent, weet dat ik juist heel veel respect hebt voor wat Dick als trainer allemaal heeft gepresteerd."

"Het ging mij om het beeld dat is ontstaan", vervolgt hij. "Alsof er voor Dick niks is gedaan bij Feyenoord. Punt is dat toen hij kwam, de spelers wat fitter waren en het instapmoment goed was. Dat is alles. Ik gun Dick dan ook al het succes met Feyenoord."

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties