Advocaat: ''Stam heeft bij Feyenoord één goede beslissing genomen''

zondag 31 mei 2020 12:55 121.740 keer bekeken 287 reacties Pro Shots

Dick Advocaat heeft met verbazing het interview van Jaap Stam in Trouw gelezen. De oud-trainer van Feyenoord gaf daarin aan dat hij vond dat hij een groot aandeel had in de goede prestaties van de club nadat hij opstapte.

Advocaat, die daarna het stokje van Stam overnam, wil tegen Voetbal International weinig kwijt over de uitspraken. "Jaap Stam heeft bij Feyenoord één goede beslissing genomen en dat is door op te stappen bij de club", zegt Advocaat wel.

Stam reageert daarop:  "Wat Dick zegt klopt, het is ook een goede beslissing geweest. Maar waar het om gaat: wat ik heb gezegd, is absoluut niet persoonlijk bedoeld. Iedereen die mij kent, weet dat ik juist heel veel respect hebt voor wat Dick als trainer allemaal heeft gepresteerd."

"Het ging mij om het beeld dat is ontstaan", vervolgt hij. "Alsof er voor Dick niks is gedaan bij Feyenoord. Punt is dat toen hij kwam, de spelers wat fitter waren en het instapmoment goed was. Dat is alles. Ik gun Dick dan ook al het succes met Feyenoord."

Gerelateerd nieuws
287 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 163 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73385 leden - Op dit moment zijn 91 mensen actief, waarvan 29 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved