''Hij moet wel oppassen en zichzelf niet te groot maken''

donderdag 28 mei 2020 16:13 76.225 keer bekeken 200 reacties Pro Shots

Dirk Kuyt is momenteel onderwerp van gesprek bij Feyenoord. Zaakwaarnemer Rob Jansen heeft eerder bevestigd dat er beloftes zijn gedaan aan de oud-voetballer om ooit hoofdtrainer van de Rotterdammers te worden. Feyenoord-watcher Arman Avsaroglu is benieuwd naar de plannen van Kuyt als trainer.

"Ik wil het wel zien. Ik denk dat hij heel erg goed weet hoe teamprocessen werken, hij kent de dynamiek van de kleedkamer. Maar ik weet niet waar Kuijt als trainer inhoudelijk voor staat,'' vertelt de journalist in gesprek met de NOS. ''Dat heb ik nog niet echt gezien. Ook niet in de jeugd, zijn elftal draaide voor geen meter. Hij staat voor hard werken, vechtvoetbal. Dus ik ben wel benieuwd."

Volgens Avsaroglu moet Kuyt ervoor waken dat hij niet te veel de aandacht naar zich toetrekt. "Hij staat bekend als iemand die altijd aan anderen denkt, maar stiekem vindt hij zichzelf ook wel heel belangrijk. In zijn afscheidsjaar kwam er een boek, een documentaire, van alles. Hij moet wel oppassen en zichzelf niet te groot maken."

Bij Feyenoord is er een vacature vrij in de technische staf. Said Bakkati is niet langer werkzaam bij Feyenoord. Avsaroglu ziet een rol als assistent voor Kuyt niet zitten. "Het had gekund, maar ik weet niet of Advocaat daar op zit te wachten. Kuyt is een dominante persoonlijkheid en trekt veel naar zich toe. Hij is niet gemaakt om assistent te zijn. En Advocaat wil duidelijk de baas zijn."

Gerelateerd nieuws
200 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 69 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73385 leden - Op dit moment zijn 82 mensen actief, waarvan 29 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved