'Kuyt volgt Advocaat op; Groenendijk en Larsson assistent'

maandag 25 mei 2020 21:02 130.730 keer bekeken 405 reacties Pro Shots

Feyenoord werd deze week verrast door het vertrek van Said Bakkati. De assistent-trainer van Dick Advocaat maakte bekend naar Amerika te vertrekken, waar hij Jaap Stam zal assisteren bij FC Cincinnati. Door het vertrek komt er een plek in de staf van Advocaat vrij.

"Bakatti wordt op handen gedragen in Rotterdam, Advocaat wilde hem er ook graag bijhouden", zegt Valentijn Driessen in Veronica Inside. "Hij wilde zelf ook blijven, maar in zijn contract stond dat hij weg kon. Hij vroeg aan Feyenoord wat het toekomstplan was."

"Er werd hem een beeld geschetst dat hij dit seizoen kon blijven maar dat er daarna afscheid van hem genomen zou worden. Toen begon hij toch te twijfelen. Hij past niet in de toekomstige technische staf van Feyenoord."

De journalist van De Telegraaf vervolgt: "Dirk Kuyt volgt Advocaat volgend jaar op en neemt Alfons Groenendijk mee als assistent, samen met Henrik Larsson. Plus John de Wolf dan, hij heeft een doorlopend contract."

Gerelateerd nieuws
405 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 207 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73913 leden - Op dit moment zijn 998 mensen actief, waarvan 216 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved