Perridon: ''Feyenoord City te hoog gegrepen, het kan niet meer''

Perridon: ''Feyenoord City te hoog gegrepen, het kan niet meer''

Het project Feyenoord City is al jaren aan de gang en naar verwachting is het einde nog niet in zicht. Om het nieuwe stadion te kunnen financieren, heeft Feyenoord bij verschillende vermogende Rotterdammers aangeklopt. Zo ook bij Michel Perridon. De nummer 108 in de Quote 500 met een geschat vermogen van 330 miljoen euro is echter sceptisch over het plan.

''Het fundament van het nieuwe stadion was sowieso al niet goed en Corona heeft de laatste tik uitgedeeld'', begint Perridon in Recht uit Rotterdam. ''Ik zou er als Feyenoord-supporter maar niet van uit gaan dat dat nieuwe stadion er gaat komen. Wat er mankeerde aan het fundament? Dat wordt een hele discussie. Het was te hoog gegrepen.''

''Ik wil er één ding over zeggen. Ik weet niet wie het ooit verzonnen heeft, maar ik heb in het begin best wel gedacht van: 'het kan wel'. Toen ben ik verder gaan praten en echt serieuze gesprekken gehad met Feyenoord, want ze zoeken natuurlijk altijd financiers. Het heeft eigenlijk geen zin meer om erover te praten, het kan door corona nu al helemaal niet meer'', vervolgt Perridon.

''Er wordt gesproken bij Feyenoord dat ze 20 miljoen euro moeten bezuinigen. Hoe? Ik denk dat de spelers gewoon in moeten leveren. We weten allemaal hoeveel die jongens verdienen. Ze doen op het moment ook geen moer. Ik zou gewoon zeggen van 'joh, je krijgt even niks'. Ik zou het keihard spelen. Ook de directie en alle mensen die er werken moeten inleveren. Het gaat uiteindelijk om de continuïteit van de club. Het is de mooiste club van de wereld. Het loopt nu al een tijdje kut, nu moeten we ook gewoon als eerste zeggen: we gaan in de kosten snijden'', sluit Perridon af.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties