Perridon: ''Feyenoord City te hoog gegrepen, het kan niet meer''

vrijdag 15 mei 2020 01:04 102.035 keer bekeken 216 reacties Pro Shots

Het project Feyenoord City is al jaren aan de gang en naar verwachting is het einde nog niet in zicht. Om het nieuwe stadion te kunnen financieren, heeft Feyenoord bij verschillende vermogende Rotterdammers aangeklopt. Zo ook bij Michel Perridon. De nummer 108 in de Quote 500 met een geschat vermogen van 330 miljoen euro is echter sceptisch over het plan. 

''Het fundament van het nieuwe stadion was sowieso al niet goed en Corona heeft de laatste tik uitgedeeld'', begint Perridon in Recht uit Rotterdam. ''Ik zou er als Feyenoord-supporter maar niet van uit gaan dat dat nieuwe stadion er gaat komen. Wat er mankeerde aan het fundament? Dat wordt een hele discussie. Het was te hoog gegrepen.''

''Ik wil er één ding over zeggen. Ik weet niet wie het ooit verzonnen heeft, maar ik heb in het begin best wel gedacht van: 'het kan wel'. Toen ben ik verder gaan praten en echt serieuze gesprekken gehad met Feyenoord, want ze zoeken natuurlijk altijd financiers. Het heeft eigenlijk geen zin meer om erover te praten, het kan door corona nu al helemaal niet meer'', vervolgt Perridon.

''Er wordt gesproken bij Feyenoord dat ze 20 miljoen euro moeten bezuinigen. Hoe? Ik denk dat de spelers gewoon in moeten leveren. We weten allemaal hoeveel die jongens verdienen. Ze doen op het moment ook geen moer. Ik zou gewoon zeggen van 'joh, je krijgt even niks'. Ik zou het keihard spelen. Ook de directie en alle mensen die er werken moeten inleveren. Het gaat uiteindelijk om de continuïteit van de club. Het is de mooiste club van de wereld. Het loopt nu al een tijdje kut, nu moeten we ook gewoon als eerste zeggen: we gaan in de kosten snijden'', sluit Perridon af. 

Gerelateerd nieuws
216 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 80 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74855 leden - Op dit moment zijn 186 mensen actief, waarvan 106 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved