Driessen: ''Verwacht dat Eredivisie vrijdag wordt stopgezet''

Driessen: ''Verwacht dat Eredivisie vrijdag wordt stopgezet''

De UEFA heeft haar standpunt over het stoppen van kleine competities gewijzigd. In eerste instantie werd gedreigd met uitsluiting van Europees voetbal als de competitie zou worden stopgezet. Nu de UEFA van koers is veranderd, kan de Eredivisie zonder gevolgen gestopt worden. Valentijn Driessen verwacht dat er dit seizoen niet meer wordt gevoetbald in Nederland.

"Donderdag komt de UEFA bij elkaar en vrijdag opnieuw de clubs. Ze laten hun oren hangen naar de UEFA, maar kunnen geen kant op. Het tv-geld is binnen, dus nu kun je er een streep onder zetten", aldus chef voetbal van De Telegraaf bij Veronica Inside. Het uitspelen van de Eredivisie is geen noodzaak voor de UEFA, zolang de grote competities maar worden afgerond.

''De UEFA heeft wel gedreigd met het uitsluiten van clubs van Europees voetbal als de competities niet worden afgemaakt. Wie er wordt uitgeroepen tot kampioen? Daar komt een aparte commissie voor om dat te gaan bepalen. Ik neem aan dat Ajax de Champions League-plek krijgt", sluit Driessen af.

[readmore=53901]

Lees meer over
UEFA KNVB ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties