Sparta - Feyenoord gaat gewoon door met publiek

Sparta - Feyenoord gaat gewoon door met publiek

De wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam van aanstaande zondag gaat gewoon door met publiek. De KNVB maakt dit bekend nadat de clubs en de voetbalbond vandaag een crisisoverleg hebben gevoerd.

Alle wedstrijden buiten Brabant gaan gewoon door, zo vertelt directeur betaald voetbal Eric Gudde in gesprek met het Algemeen Dagblad: ''We houden de veiligheidsrisico’s aan. En we spelen zolang mogelijk met publiek.'' De clubs praten samen met de KNVB, de Eredivisie CV en de Coöperatie Eerste Divisie over de mogelijke scenario’s voor de komende weken.

In Brabant zijn er maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De thuiswedstrijden PSV, Willem II en RKC Waalwijk gaan daardoor niet door. Ook heeft de voetbalbond alle amateurwedstrijden in Brabant tot en met maandag 16 maart afgelast. ADO Den Haag - Fortuna Sittard, PEC Zwolle - Heracles, FC Utrecht - Vitesse, Sparta - Feyenoord, Ajax - FC Twente en VVV-Venlo - AZ gaan wel gewoon door met publiek.

[readmore=53668]

Lees meer over
PSV Willem II Vitesse FC Utrecht ajax ADO Den haag Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties