Driessen herhaalt: ''Ik sluit uit dat Feyenoord kampioen wordt''

Driessen herhaalt: ''Ik sluit uit dat Feyenoord kampioen wordt''

Valentijn Driessen van De Telegraaf verwacht niet dat Feyenoord nog kampioen wordt. De chef-sport van de krant verwacht dat de titelstrijd tussen Ajax en AZ zal gaan.

''Met deze uitslag (1-1) schieten eigenlijk beiden ploegen niks op. Ze konden Ajax en AZ ook niet verontrusten, een beetje onder druk zetten. Ik denk dat Feyenoord blij is met 1-1, want ze houden nu de voorsprong op PSV en ze moeten nog naar AZ. Die tevredenheid klonk na afloop ook wel door bij Dick Advocaat, wat ik overigens wel jammer vond,'' zegt Driessen.

''Ik denk dat Feyenoord de meeste aanspraak maakte op de winst. De laatste tien minuten ging het gas eraf, wat ook de hand ligt bij Advocaat. Ze vonden een gelijkspel ook prima en wilden in de slotfase geen risico meer lopen. Ik denk dat ze zichzelf daar tekort mee deden. Ze behouden in ieder geval de voorsprong op PSV.''

''Ze lopen een puntje in op Ajax en houden zicht op de tweede en derde plek. Misschien zit er zelfs nog een kampioenschap in, wat ik overigens uitsluit. Dat gaat tussen Ajax en AZ. Hoewel, Ajax moet nog naar Feyenoord en Feyenoord moet nog naar AZ, dus Feyenoord heeft wel veel dingen in eigen hand,'' aldus Valentijn Driessen.

[readmore=53347]

Lees meer over
PSV ajax Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties