Bijlow: ''Hij zei zelf ook dat het geen penalty was''

Bijlow: ''Hij zei zelf ook dat het geen penalty was''

Justin Bijlow veroorzaakte een penalty tegen Fortuna Sittard. De doelman is het daar echter niet mee eens. "Ik raakte eerst de bal en daarna pas zijn hoofd. Hij zei zelf ook dat het geen penalty was. Je ziet ook dat als hij de bal raakt, de bal naar de goal zou gaan. Nu gaat ie naar de zijkant."

"Het was zeker niet onze beste wedstrijd,'' vertelt Bijlow in gesprek met FOX Sports. ''We hebben hem vooral op wilskracht gewonnen. Het is iets wat er na de komst van Dick is gekomen. Hij heeft een andere speelstijl dan Jaap. Hij heeft er echt op gehamerd dat we er altijd in moeten blijven geloven en tot het laatste fluitsignaal door blijven gaan."

Ook Fortuna Sittard werd verslagen en Feyenoord blijft maar winnen. Waar stopt dit voor de Rotterdammers? "We kijken van wedstrijd tot wedstrijd,'' vertelt Bijlow. ''We gaan voor het hoogst haalbare. Volgende week tegen PSV en daarna tegen NAC Breda."

Lees meer over
PSV Justin Bijlow Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties